Rotaatio

Rotaatiossa 4-henkinen joukkue avaa laskuvarjot heti koneesta ulos hypättyään. Sen jälkeen he lentävät varjot kiinni toisiinsa muodosten neljän hengen tornin, jossa ylempi hyppääjä on jaloillaan kiinni alemman hyppääjän laskuvarjon yläosasta.

Kun neljän hengen muodostelma on saatu koottua, ylimpänä oleva hyppääjä irrottautuu muodostelmasta ja siirtyy alimmaksi. Tätä toistetaan mahdollisimman monta kertaa hypyn aikana. Joka kerta kun muodostelma saadaan koottua, joukkue saa yhden pisteen.

Joukkueeseen kuuluu myös kuvaaja, jonka haastavana tehtävänä on saada koko joukkue pidettyä hyvin kuvassa, ja samalla niin lähellä, että tuomarit näkevät hyppääjien otteet.

Rotaatiossa, kuten muissakin kupumuodostelmahypyissä, fyysisestä voimasta ja kestävyydestä on etua enemmän kuin muissa laskuvarjourheilun lajeissa. Siitä huolimatta tässäkään lajissa ei ole naisten sarjaa erikseen, vaan miehet ja naiset kilpailevat tasapäisesti samassa sarjassa ja samassa joukkueessa.

Theme: TheBuckmaker.com Wordpress Themes © 2019 Laskuvarjotoimikunta    Kaikki oikeudet pidätetään. Kirjaudu sisään muokataksesi sivustoa