Hyppylentotoiminta

 

Ajankohtaista:

Laskuvarjohyppylentojen fraseologia englanniksi, työversio nro 2 kommentoitavaksi.  24.3.2018

Laskuvarjotoimikunnan tiedote 12.1.2018: LVM:n päätös englannin kielen käytöstä lentopinnan 95 yläpuolella ja sen vaikutukset hyppykerhoihin


 

Tälle sivulle pyritään keräämään aiheeseen liittyvää materiaalia kerhojen tueksi. Linkit materiaaleihin löydät oikean reunan valikosta.

 

Huomattavaa on, että tässä olevat materiaalit ovat todellakin esimerkkimateriaalia (sopivat esimerkkikerhon (OLK) toimintaan, koneeseen ja olosuhteisiin), joka vaatii enemmän tai vähemmän kerhossa tehtävää työtä ja niiden muokkausta. Lisäksi esim. riskianalyysin tekemiseen on olemassa paljon muitakin tapoja, mutta näiden esimerkkien ja mallien pohjalta pääsee alkuun. Tarkistuslistoja voidaan sijoittaa useita "samalle sivulle"; tässä on jokainen erillisenä esimerkkinä selkeyden vuoksi.

OHJE JA MALLI KERHOILLE

 
Kohdasta "Koulutuspäivä 22.4.2017 Oulu" löydät koulutuskalvot ja linkit Simo Aron esityksiin, joissa käsitellään näitä "NCO-asioita".

Voit myös lähettää lentotoimintaan kysymyksesi tai antaa palautetta laskuvarjotoimikunnalle oheisella lomakkeella:


 

Theme: TheBuckmaker.com Wordpress Themes © 2018 Laskuvarjotoimikunta    Kaikki oikeudet pidätetään. Kirjaudu sisään muokataksesi sivustoa