Muutoksen tuulia LTn toiminnassa

Lähettänyt ajankohtana toukokuuta 20, 2015

Laskuvarjotoimikunta linjasi järjestäytymiskokouksessaan toukokuun alussa että LT:n organisaatiota kevennetään luopumalla valmiista komiteoista.

Laskuvarjotoimikunnassa istuvat puheenjohtaja Johanna Huhtapelto ja varapuheenjohtaja Henri Tyrväinen sekä vastaavat aloilta: turvallisuus (Mari Lehtonen), kilpailu (Pasi Pirttikoski), kalusto (Tomi Kallunki) ja koulutus (vielä auki).
Vastaava käyttää tarvittaessa työryhmiä ja asiantuntijaverkostoa asioiden valmistelussa ja eteenpäin pohtimisessa.

Tällä muutoksella pyritään keventämään raskasta ja hidasta päätös- ja toimeenpanoprosessia, toiveena myös samalla saada ihmisiä helpommin mukaan työryhmiin kun tehtävänanto on selkeästi rajattu ja myös aikataulut työskentelylle asetettu.

Samalla myös ns. rutiininomaisempia linjaustehtäviä siirretään suoraan LT:ssä tapahtuvaksi, keskittäen myös tiedotus vahvemmin LT:n työlistalle. Budjettiin ja rahankäyttöön liittyvät asiat jäävät myös suoraan LT:n työlistalle.

Toivottavasti tämä muutos saa aikaan positiivistä pöhinää porukassa, ja lähdetään yhdessä tekemään aidosti hyppy-yhteisöä palvelevaa laskuvarjotoimikuntaa.

Theme: TheBuckmaker.com Wordpress Themes © 2019 Laskuvarjotoimikunta    Kaikki oikeudet pidätetään. Kirjaudu sisään muokataksesi sivustoa