Laskuvarjotoimikunnan tiedote 1/2017

Tiedote 1 2017

Lähettänyt JohannaHuhtapelto ajankohtana maaliskuuta 20, 2017

Uusi Laskuvarjohyppääjän opas ja Hyppypäiväkirja ovat painossa!

Pitkän puserruksen ja päivityksen huipentuma on saatu kasattua oppaan muotoon. Hinnat ovat vanhat tutut opas 8 euroa ja hyppypäiväkirja 5 euroa (sis. Alv.). Todelliset postituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Oppaat ja HPK:t tilataan maililla osoitteesta oopee@oopee.fi. Iso Kiitos Oopeelle, joka on lupautunut hoitamaan tilausruljanssin painon ja kerhojen välillä!

Digi-materiaali päivitetään LT:n sivuille. Kaikki uudet materiaalit ja uudet Toiminnalliset ohjeet ja kelpoisuusvaatimukset astuvat voimaan 24.3.2017, ne on hyväksytty 9.3.2017 LT:n kokouksessa.

NCO-malleja ja ohjeistusta: Ole valmis huhtikuussa!

NCO-asioihin liittyviä esimerkkimalleja sekä ohjeistusta tullaan maaliskuun aikana lähettämään sähköpostilla kerhoille. Asioiden läpikäyminen vie muutaman illan aikaa, mutta toivottavasti mallit auttavat.

Vaaratilanneraportti on nyt Turvallisuusilmoitus

Vaaratilanneraportti laajentuu palvelemaan myös hyppylentotoiminnan ilmoitustoiveita, ja samalla myös nimi uudistuu! Myös hyppytoiminnan ilmoitusmenettelyyn tulee uutta (ks. lisätietoja uudesta Laskuvarjohyppääjän Oppaasta, luvusta 28.4 Turvallisuusilmoitus). Turvallisuusilmoitus täytetään vain nettiversiona. Järjestelmä on vielä testauksen alla, ja tulee löytymään osoitteesta: turvallisuusilmoitus.laskuvarjotoimikunta.fi/.

 

 Tiedote kokonaisuudessaan: Tiedote12017.pdf

Theme: TheBuckmaker.com Wordpress Themes © 2019 Laskuvarjotoimikunta    Kaikki oikeudet pidätetään. Kirjaudu sisään muokataksesi sivustoa