Turvallisuus ja koulutus 2015 -seminaari

Lähettänyt ajankohtana lokakuuta 1, 2015

Laskuvarjotoimikunta järjestää 31.10.–1.11.2015 vuosittaisen, turvallisuuteen ja koulutukseen keskittyvän seminaarin. Tapahtuma on suunnattu hyppyorganisaatioiden koulutus-, apulaiskoulutus- ja turvallisuuspäälliköille sekä vastuulentäjille. 

Turvallisuus ja koulutus -tapahtuma pidetään Vantaalla, Suomen ilmailumuseolla. Kahden päivän aikana esitellään mm. parhaillaan menossa olevan hyppylentotoiminnan turvallisuustyöryhmän työtä ja tulevaa hyppylentotoiminnan opasta.

Mukana on myös Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin asiantuntijoita, joiden kanssa käydään läpi vuonna 2016 voimaan tulevia EASA-säädöksiä. Lisäksi Onnettomuustutkintakeskuksen johtava tutkija Ismo Aaltonen puhuu yleislentämisen turvallisuudesta.

Asiantuntijapuheenvuorojen ohella seminaarissa keskustellaan suomalaisen laskuvarjohyppäämisen turvallisuudesta ja koulutustoiminnasta. 

Seminaarikutsu on lähetetty hyppyorganisaatioiden koulutus- ja turvallisuuspäälliköille sähköpostitse. Mikäli tieto ei ole tavoittanut tarpeellisia henkilöitä, ole yhteydessä: mari.lehtonen(a)laskuvarjotoimikunta.fi.

Theme: TheBuckmaker.com Wordpress Themes © 2019 Laskuvarjotoimikunta    Kaikki oikeudet pidätetään. Kirjaudu sisään muokataksesi sivustoa