Uudet ohjeet ja Laskuvarjohyppääjän opas julkaistu

Lähettänyt MarkusLintuala ajankohtana toukokuuta 2, 2014

Uudet toiminnalliset ohjeet on julkaistu ja ne astuvat voimaan 5.5.2014. Tekstiä on siistitty ja se on jaoteltu uudestaan käyttäjän näkökulmasta selkeämpiin osiin. Ohjeistukseen liittyviä muutoksia on ainoastaan hyppyrajoissa ja selkeytyksessä...

Alkuun on lisätty osa "Määrittelyt", jossa määritellään mm. C-lisenssin rinnastettavan vastaavaan hyppymäärään ja kokemukseen. Näin selkeytetään toiminnallisten ohjeiden päivitystä ja luettavuutta.

Kaikki vanhat hyppymäärärajoitukset esim. 200 hyppyä on muutettu lisenssitekstiksi esim. C-lisenssi. Toiminnallisia ohjeita muokataan tarvittaessa seuraavan kerran keväällä 2016. Mikäli jokin tapahtuma vaatii nopeampia toimenpiteitä Koulutus- ja turvallisuuskomitea julkaisee turvallisuustiedotteen, jolla voidaan tarkentaa, kumota, lisätä tai muuttaa joitain säännöksiä.

Laskuvarjohyppääjän opas 2014 on myös julkaistu. Opas sisältää vanhat Oppilaan opas 1/2 + FS-opas + Free-opas + Kuvunkäsittelyopas. Kaikki oppaat on luettu läpi ja poistettu vanhat jäänteet, jolloin oppaat on alunperin luotu. Opas on tilattavissa kaikilla kerhoilla, joten halutessasi sellaisen ota yhteys esim. koulutuspäällikköön. Oppaan saa myös digitaalisessa muodossa, mikäli se kelpaa. Paperi-mallinen opaskaan ei paljoa maksa :) 

Muistakaa antaa oppaasta palautetta osoitteessa: http://www.laskuvarjotoimikunta.fi/opaspalaute

Blueskies ja turvallisia hyppyjä!

Markus / KTK

Theme: TheBuckmaker.com Wordpress Themes © 2019 Laskuvarjotoimikunta    Kaikki oikeudet pidätetään. Kirjaudu sisään muokataksesi sivustoa